Nattokináza Epigemic® unikátní enzym, který vzniká při fermentaci sójových bobů
Vzniká při fermentaci sójových bobů pomocí bakterie Bacillus subtilis natto.
Jedná se o doplněk stravy.
Balení: | 60 kapslí |
---|---|
Vaše cena: | 490 Kč |
Dostupnost: |
skladem
|
Značka: | epigemic |
Vyzkoušej sílu nattokinázy – unikátního enzymu, který vzniká při fermentaci sójových bobů pomocí bakterie Bacillus subtilis natto.
Proč žije v Japonsku tolik dlouhověkých osob? Jedním z důvodů je vyvážený jídelníček zdejších obyvatel. Jeho součástí je i tradiční sójový „sýr“ natto, který vzniká fermentací sójových bobů pomocí bakterie Bacillus subtilis natto. Při tomto procesu vzniká i nattokináza – aktivní enzym s mimořádnými účinky na organismus.
Dávkování
Doporučené dávkování 1 kapsle denně.
Složení
Jedna kapsle obsahuje 100 mg extraktu z fermentované sóji (nattokináza 2000FU), 230 mg inulin (plnidlo), 75 mg rostlinná kapsle HPMC.
Doplněk stravy
Není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu.