Víme, co jíme Lenka Žák
Kniha je netradiční kuchařkou, píše se v ní totiž o energii přírody, o jejím působení na naše zdraví, a autorka ji dokonce zve do své kuchyně jako nedílnou součást přípravy jednotlivých pokrmů.

Balení: | 1 kniha |
---|---|
Akce: | Doprava zdarma! |
Cena: | |
Vaše cena: |
379 Kč
za jednotku: 379,00 Kč
|
Ušetříte: | 21 Kč |
Dostupnost: |
skladem
Bohužel neznáme datum naskladnění.
|
Značka: | Poznání |
Autorka chce čtenářům ukázat, jak můžeme šetřit peníze, své zdraví i přírodu tím, že maximálně využijeme navařené suroviny. Zaměřuje se hlavně na obiloviny. Vařit podle ní mohou lidé s bezlepkovou dietou, alergici, vegani, vegetariáni, ale i všichni, kteří si chtějí zpestřit svůj jídelníček. Navaříme-li plný hrnec jáhel, pohanky nebo špaldy, nabízí se možnost zpracování od hlavních jídel, polévek, pomazánek až po deserty. A to všechno bez glutamátů a jiných chemických přísad, bílého cukru a bílé mouky.
Najdeme tu i několik rozhovorů: s hercem Jaroslavem Duškem, MUDr. Janem Hnízdilem, Klárou Jíchovou, která se zabývá makrobiotikou a publikuje články o výživě dětí, a taky s autorkou Biolenkou, ta moderuje pravidelný rozhlasový pořad o zdravé výživě.
Formát: 230 × 225 × 20 mm
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran: 184
Máte dotaz k přípravku?
Nastavit hlídaní
Hlídání nastaveno
Budeme vás informovat emailem